Kommunikatör/Turnéläggare sökes


Om Teater 23

Teater 23 grundades 1958 och är en av de äldsta fria teatrarna i Sverige. Vi producerar och spelar scenkonst för barn och ungdomar, på vår egen scen i Malmö och på turné i Skåne och resten av landet. Teater 23 är ett konstnärligt arbetskooperativ där tolv medlemmar kollektivt leder teatern. 

Arbetsuppgifter
Som kommunikatör och turnéläggare ansvarar du för planering, budgetering och genomförandet av allt marknadsförings- och säljarbete gällande teaterns repertoar och projekt.  Du arbetar både strategiskt och operativt med båda ansvarsområdena.

Inom kommunikation ansvarar du bland annat för att upprätta marknadsföringsplaner, ta fram text- och bildmaterial, samt arbeta fram pedagogiska material tillsammans med vår dramapedagog. Du sköter allt informations- och pressarbete, bokar och producerar annonser, samt bokar referensklasser och premiärpublik.

Inom turnéläggning ansvarar du för bland annat försäljning av våra föreställningar gentemot kommuner, teaterföreningar, skolor, gästspelsscener och festivaler. Du ser till att våra produktioner kommer med i utbudskataloger och på utbudsdagar, samt medverkar på informationsträffar om vår repertoar. 

Som kommunikatör ingår du i teaterns administrativa avdelning tillsammans med teaterns två producenter. 

Kompetens

  • Du har utbildning inom eller dokumenterad erfarenhet av att arbeta med projektledning, kommunikation och turnéläggning inom scenkonst.
  • Du har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift.
  • Du har god erfarenhet av att arbeta med digital kommunikation.

Vi ser gärna att du dessutom har

  • Tidigare erfarenhet av arbete med scenkonst för barn och unga.
  • Ett intresse och erfarenhet av att arbeta med foto, video och enklare grafisk design i Adobe-programmen.
  • B-körkort.

Information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders provanställning. Tillträde 1 november eller enligt överenskommelse. Arbetet är främst förlagt på kontorstid, men arbete på både kvällstid och helger kan förekomma.

Teater 23 är en platt organisation med medlemmarna som högsta beslutande instans. Vi följer kollektivavtal, tillämpar likalönsprincip och har gemensamt ansvar för den dagliga driften av teatern.

Ansökan öppnar den 10 augusti och stänger den 24 augusti. Skicka din ansökan bestående av CV och personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Information om tjänsten lämnas av:
Ordförande/Producent Iben West
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. / 040-30 32 23

Kommunikatör/Turnéläggare Mario Castro Sepulveda
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den./ 040-30 32 23