Om coronaviruset 

På Teater 23 arbetar vi kontinuerligt för att anpassa vårt arbete och vår offentliga verksamhet efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

För besökare till vår hemmascen på Djäknegatan 7:
Vi ser till att hålla avstånd till publiken, är noggranna med städ och handhygien och är uppmärksamma på minsta symptom hos vår personal. Det finns alltid tillgång till handsprit i våra lokaler och vi anpassar publikantalet på vår hemmascen efter vad som är rimligt utifrån våra lokalförutsättningar.

För arrangörer och turnéföreställningar: Om en bokad föreställning behöver ställas in (av arrangör eller av Teater 23) är vår förhoppning och inställning att hitta ett nytt datum för att kunna genomföra föreställningen. Om vi på Teater 23 ställer in föreställnignen blir arrangören ej debiterad.

Till föreställningarna Salong KoinoorMars 2030 & Ring, ring kan vi vid behov anpassa våra medföljande gradänger för att kunna sprida ut publiken mer. Detta kan dock innebära att vi behöver en större yta så att vi kan separera gradängerna eller lägga till fler rader.

Salong Koinoor har två uppdelade gradänger, på vänster respektive höger sida, vilket gör att man enkelt kan låta två skolklasser sitta separerade. Till övriga föreställningar kan man se till att klasserna sitter med två meters avstånd till varandra på olika rader eller sidor (detta kan dock medfölja att publikantalet som går in blir färre, om inte gradängerna byggs ut). 

Till föreställningen Drakungar kan vi ta bort taket på grottan som utgör spelplatsen, så att scenen ventileras bättre. Under pandemin har vi också valt att ta bort lekpasset som annars följer på föreställningen, för säkerhet och avstånd.

Under våren och sommaren 2022 erbjuder vi utomhusföreställningen När Harry mötte Iggy. Vår flyttbara scenvagn kan enkelt ställas upp på skolgårdar, gräsmattor, campingplatser eller stadstorg så att vi kan spela för er ute i friska luften. Till denna föreställning tar vi med sittkuddar, men uppmuntrar publiken att även ta med egna sittplatser (tex filtar) för att kunna sprida ut sig. Dessutom tar vi med oss ett enklare tält för att kunna skydda publiken från lättare regn eller starkt solsken.

 

Kontakta turnéläggare och kommunikatör Sofia Strandberg på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer information om vad vi gör för att kunna erbjuda trygga teaterupplevelser.