Tillgänglighet

Syntolkning

Teater 23 har utvecklat en lösning för syntolkning som gör att våra föreställningar är syntolkade vid varje speltillfälle, oavsett om vi spelar hemma eller ute på turné.

För mer info om syntolkningen kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (mejladress), ring till Teater 23 på telefonnummer 040-30 32 23 eller ladda ner vårt infoblad genom att klicka på länken här nedan:

download ikon Länk till nedladdning av ett infoblad om vår syntolkning (PDF, öppnas i nytt fönster) 

Ledsagare

Personal, ledsagare, personlig assistent och liknande betalar inte entré om personen/personerna de eskorterar köper biljett. Ni måste ändå boka biljett för att säkert få plats.

(OBS! Detta gäller Teater 23:s egna föreställningar. För information om gästspelande föreställningar, kontakta aktuell teater eller biljettåterförsäljare.)

Rullstolar

Scenerna på Teater 23 ligger i markplan. Till stora scenen, där dom allra flesta av våra föreställningar ges, är det lätt att komma in med rullstol, även dom större modellerna. Caféscenen har en något smalare entré och därför är det svårt att få in stora elektriska rullstolar. För att säkert få en bra rullstolsplats – kontakta oss innan du kommer så reserverar vi plats.

Hörslinga

Vår stora scen är utrustad med hörslinga. Ta kontakt med foajévärden innan föreställningen börjar och be den sätta igång hörslingan. Caféet har i nuläget ingen hörslinga.