Vanliga frågor:

 

Att ta sig hit

Många av Malmös stadsbussar stannar precis utanför oss, på hållplatsen Djäknegatan. Alldeles i närheten finns också busshållplatsen Studentgatan, där flera regionbussar stannar. Kommer du längre ifrån kan du ta tåget till Malmö Centralstation och därifrån är det bara fem minuters gångväg till oss på Djäknegatan 7.

 

Parkering

Parkering i närheten finns bland annat i parkeringshuset Von Conow, med infart från Djäknegatan 19, och i Caroli Centers parkeringshus med infart från Östergatan 39.

 

Garderob

I vår foajé finns möjlighet att hänga av sig ytterkläder, men garderoben är obemannad. Vi rekommenderar därför att du inte lämnar värdesaker i foajén.

 

Praktikplats

Vi tar bara emot praktikanter från gymnasiet och äldre. Om du är intresserad av att praktisera på Teater 23, skicka oss ett mail där du berättar lite om dig själv och vad du har för förväntningar på en praktikplats, så återkommer vi till dig.

 

Uthyrning

Teatern hyrs inte ut till privatpersoner eller som festlokal, utan endast till professionella scenkonstframträdanden. Detta sker i mån av tid och plats. Kontakta teatern för mer information.